UKLJUČITE SE I VI U AKCIJU “HLAPIĆ POKLANJA PRVI”!

Vjerujemo da svi Hlapićevci vrtićke dobi, njihovi roditelji i odgajatelji u dječjim vrtićima, sa zanimanjem prate akciju “HLAPIĆ POKLANJA PRVI”, koju u suradnji provode Hlapićev portal i Dječja televizija.

Podsjetimo, prvih 100 dječjih vrtića, koji na email adresu

djecja@djecja.tv

pošalju video snimku nastupa u izvođenju polaznika dječjeg vrtića, HLAPIĆ daruje poklon paketom.

Snimiti možete:
– pjesmicu
– kratak igrokaz
– skeč
– pitalicu
– recitaciju i slično.

Duljina snimke treba biti od 1-2 minute i, što je vrlo važno, mora biti:

– tehnički korektne slike i tona
i
– prikazivati konkretan sadržaj (pjesmicu, igrokaz….)

Ukoliko je vaša snimka dulja od tražene, montažeri Dječje tv će prilagoditi duljinu.

Slanjem video sadržaja na našu adresu, u ime dječjeg vrtića i izvođača prihvaćate da poslani video sadržaj Dječja tv i Croatia film mogu koristiti u svojim tv programima i na svojim portalima, bez ograničenja i naknade.

Video snimke primamo do 01.12.2016., a nagrađujemo prvih 100 primljenih iz 100 različitih vrtića. Svaki vrtić može biti nagrađen samo 1 (jednim) paketom kako bi što više vrtića bilo darivano, njih čak 100!

Hlapićev paket će se moći podići u Hlapićevom dućanu od 05.12.2016., Katančićeva 3, Zagreb, a za vrtiće izvan Zagreba dogovorit ćemo način isporuke.

Pošiljatelje u ime dječjeg vrtića molimo da navedu:
-naziv dječjeg vrtića
-adresu
-kontakt podatke: email, telefon
-osobno ime prijavitelja uz naznaku npr. “odgajatelj(ica)”, “roditelj”….
-naslov pjesme, recitacije, igrokaza… uz obavezno navođenje imena autora (glazbe, teksta, književnog predloška i sl.)

Ako je vaš video prilog “prevelik” za slanje emailom pošaljite ga Jumbo mailom ili na sličan način, a snimke možete dostaviti i poštom na adresu: Croatia film, Katančićeva 3, 10000 Zagreb, uz naznaku “Hlapić poklanja prvi”.

Sve novosti o tijeku akcije, nagrađenim dječjim vrtićima i sadržajima koje će Hlapić spremiti u paket saznajte redovitim praćenjem Hlapićevog portala www.hlapic.net i njegove Facebook stranice Šegrt Hlapić i programa Dječje televizije, njezinog portala www.djecja.tv, Facebook stranice Dječja televizija i YouTube kanala DjecjaTV.